Si Petite dan Tan Skin Headline Animator

Tuesday, August 26, 2008

Ada Sivik ke?



Gambar ni diambil ketika saya dalam komuter ke KL Sentral. Masa tu saya tengah berdiri and in front of me was this pakcik. Her wife was sitting beside him (lady with yellow blouse).

Korang rasa pakcik nih dikategori "Warga Emas" ke tak? If you ask me, then I'm the one who will said YES.

Tapi cube tgk that 2 boys. Serius diaorg buat muka "derk" jer time tuh. Perasan tak tanda kat dinding tu? Mesti Pakcik tu pikir "Bila la budak-budak ni nak bagi aku duduk agaknyer. Ish budak-budak skrg..tak hormat orang tua langsung". Beside me pon ada girls duduk tapi sorang pon takda bagi pakcik tu duduk. Isk..isk..lg la kejam kan?

It took 15 minutes for the pakcik to get sit in opposite row.

Bad..bad boys!

5 comments:

hilmi said...

Mentality...nk buat mcm maner...hahah

BETTY A. said...

hilmi : lelaki mmg mcm tuh ;-P kalau pompuan cantik / seksi im sure dia dpt duduk...hahah

hilmi said...

sorry...doesn't work for me...kalo pompuan tu sexy biar la dier berdiri..lg sedap mata memandang sambil duduk..bole pandang dr atas sampai bawah...wakaka

along said...

er. no komen utk komen cik hilmi yg terakhir itu ;P


but if i were u, i would ask the boys bangun je.

yes, i can be so emo dat way.
GOOD EMO.

BETTY A. said...

hilmi : hish3....no comment la kalau mcm tuh.

along : masa tu sy jauh dr pakcik tuh. gmbr nih nampak dekat sbb sy zoom. tp nasib baik la pakcik tu dpt duduk..at last kan.