Si Petite dan Tan Skin Headline Animator

Wednesday, December 3, 2008

Malaysia Save Sale (MSS) atau Jualan Jimat Malaysia sudah bermula...!



I don't understand why they called it "Jualan Jimat" as when people spending their money in shopping, the word "jimat" or "saving" are no longer appropriate. Maybe they mean for the price of item la...muarh! Tapi last year nyer YES pon sama jer. So...aku tak da la bersetuju sgt namanya Jualan Jimat.

Kalau dh belanja tak da namaya jimat. I think word "boros" lagi sesuai! Hahahah

The MSS lauched by Dato' Azalina Othman Said. Sadly, masa tu saya br kuar dr cinema masa bunga api thg meletop.

But, I'm one of Malaysian who already "launched" it last Friday! *aiyoo...money boxing day sudah tgl sket*


Last Friday (dah seminggu br nak update?) was FJ Benjamin Sale so apalg...housemate aku sgt bersemangat nak pegi sbb dia kata dia kumpul duit setahun. Wow! Dia blanjer 1k hari tu. Gila apa bole tahan satu tahun tak blanjer sbb nak tgu hujung tahun? Bolekah saya? Tak kootttt...





Dahi sudah berkerut...geezz...i hope ada duit jatuh dr langit skrg.

Xmas tree at Pavilion


The Sale Parade...multicultural u'ols! Same as last year...

Saturday went to Bijou Bazaar at Solaris Mont Kiara. Tujuan utama sbb mau tgk Infinatez perform lah. Sudah lama ngak ketemu mereka! Yeah..they did great. 4 lagu medley yg saya tak ingat and I Do. Lagu Spanish pon sedap jugak....!




Lihatlah siapa yg begitu berminat ngan Drum Hero? ape ke nama bende ni aku tak tau..

Julie and the newlywed, Kak Wan.

Me and Julie *look..am so fat* :(
Am wearing : Top from BetsMeetPhats, EA jeans and Tie rack scarf.

Julie and Farina
Time kat BB, jumpe Along..sempat snappy2 gambar kejap ngn dia. Tinggi giler minah tuh ok!
Oh..sungguh malas mau tulis blog.
Mlm nih blk kg..yeay..yeay...rindu emak! Mak dh bukak simen kat kaki dia so lepas nih bole jln2 dahhh....
Happy weekend darlings!
Toddles!

3 comments:

hilmi said...

Guitar tu nama nya Guitar hero world tour III.Org ada satu kat sini...best wooo...

dialicious said...

eh..wan nur tu actually my classmate in mmu dulu..were u studying in MMu as well?

BETTY A. said...

yerp...i mmu gak tp mmu mlk la..tp tu la. i mcm biasa nampak muka u..tp u cyber ke mlk?