Si Petite dan Tan Skin Headline Animator

Wednesday, March 10, 2010

Sambungan Entry Hilang Kawan...heheh



OK. Ni gambar dh berkurun, sampai orgnya dah pegi UK pon. Gambar ketika Majlis Bertandang Nadia-Azli kat Ampang. Nadia biasa....escort paling rmai skali...satu meja berderet kami jer...hahahha Maap Azli sb kecohkan rumah ko yer.


Abaikan kain yg terbelah nampak kaki itu..benci!



Korang tgk lah..gambar pengantin sket je. gambar kawan-kawan yg lebih..heheheh

Budak-budak ni mkn dpn aku masa kat meja. Aku nka snap sorang bdk ni sb mata dia berwarna Hazel tp dia malu-malu plak. Last-last, member lain "enterprem".



Ni je set gambar pengantin yg sempat di snap...tu pon bkn aku snap. Kamera jatuh ke tgn org lain....Tuan punya cam sgt malas ok!

Juara Karaoke Bintang Tsik Permaisuri. Tapi suara sedap ok! Kalah Anuar Zain yuuu!!


Kat sini baru dt jmp Ekin, ex-housemate merangkap classmate masa MMU.
Dah berbadan-dua......congrats Ekin!

Eh....eh...coppp....kalau before wedding mesti ada "Parti Bujang" kan? *Bachelorette Party kata omputih*
Ni baru jer nk reveal masa kitaorg buat party utk Nadia...actually bukan la party bukan mcm party liar tu, haha tp ada gamabr yg aku x disclosed sb mcm censored :D


Guest dpt 3 barang ni jer....eh br perasan candy tu pon warna pink.
Benda tengah tu aku x tau plak dalam warna apa...tak bukak lg...
Kalau aku ckp warna apa, nanti korang anggap lain plak..huahua


Since tema kitaorg aritu "Slumber Party" ala2 pyjama party gitew,
Shook sgt semangat "jejaka Melayu" dgn memakai kain pelikat *eh mcm ni ke eja*
Patut nya ada best dress award la..sure bg dia menang.

Nama pon surprise kan.....harus tutup mata :D

Amik nah kau surprise dipintu umah...hehhehe

Sian bakal pengantin waktu itu...skrg dh pengantin sejuk...huahuahau
*jgn marah Nadia*


Makanan ni semua dimasak sendiri ok..takda beli.
Dari pagi aku and Julie g Carefour membeli bahan n masak
Sampai malam.....pas ni kalau buat bachelor party kami order pizza je!
Tapi puas hati beb sb yer la...Nadia mkn air tangan bercampur kasih syg kami...cewaahhh


Kan aku dah ckp, makanan air tangan bercampur kasih sayang.
Sandwich pon bentuk LOVE hah!


Of course, bakal pengantin dpt hadiah.....apa dia kat dalam?
Tanya la pengantin sdri
Eh...Nadia, ko dah guna ke barang-barang itu?

Ke nak aku tanya Azli.....huahuahauha


2 comments:

Lil^GriZzLe said...

"Tuan punya cam sgt malas ok!" <---boleh disaman oleh tuan kamera sebenar ok.

Betty A. said...

itu statement hari kejadian....aku la tuan punya camera...hahahah