Si Petite dan Tan Skin Headline Animator

Monday, June 14, 2010

Safely Arrived!


Sorry korang. I dah selamat sampai ke "kampung halaman" suami terchenta! Seminggu lepas ni masih lg dlm mood mengemas baju, unpack semua barang, kemas rumah dan bershopping apa yg patut. Serius**t the word SALE are everywhere here in Melbourne. Ala2 Mid Year Sale kat Malaysia gitu tp lagi hebat sb diaorg nyer "STOCKTAKE SALE" means barang lama harus dihabiskan sebab bawak masuk barang baru!

Haaa...cite shopping2 nanti kita sambung balik ye. Btw, I naik Air Asia X haritu sebab hubby cakap seat dia dah comfort and bole lean. Betul! Tak rugi bayar murah you!! I can say I got 60% cheaper than MAS. Seat comfortable means I bole tido dengan lenanya! Siap baring2 sebab kerusi untuk 3 orang tapi I dok sorang2 je. And service pon dah ok. Stewardess pon dah cantik. Dari 4 star I bagi 3 star la.

Tapi nak compare to MAS mmg jauh la. Nama pon "budget airlines" kan. MAS tetap hebat. So kita compare "apple to apple" bukan "apple to strawberry" ok!

OK la...today Aussie cuti. Jadi kami dok umah bermalas-malasan je sambil marathon movie! :)

Toddles!

2 comments:

Lil^GriZzLe said...

boleh lah aku kirim masa boxing sale nanti. huhu.

ehh aku dah tuka link blog.

EyeDa said...

Hi Betty. Woww...cunnya kasut. Size 8 sama ngan kita la. Neway, handbag2 xde?bestnya kengkawan kt oversea.leh tumpang shopping.hikk!

Kem salam kt Hilmi =)