Si Petite dan Tan Skin Headline Animator

Wednesday, January 23, 2013

Off Pregnancy, Durian and New Year

Where to start?

I can say my new started with mix feeling. Happy, fabulous, sad and nervous!

Oh..oh...I hope it's not late to wish Happy New Year to blog readers. (walaupon dah setengah bulan kan) Even though you guys didn't comment but I can see from the stats...hahah

Well, as y'all might know.....I'm pregnant for the 2nd! Yes, some errr.....unplanned things happened I must say. We didn't expect we make another child in this short time. Ingat nak jarakkan dengan Faatih 3- 4 years. Beside, I'm in midst of dieting and trying to lose my fat and reach my ideal weight. Alamatnye tak berkesampaian la nampaknya. Don't be surprise if you see a hijab mummy penguin around.

That kids, was the result of not using kondom. Geesshh....

It was started when my period late from usual. kalau lambat 3-4 hari tu normal la. So, i wait till day 5th then 6th then 7th. Cukup 1 week tak datang I dah risau. I told husband dia kata "impossible". Guys always guys. I asked my mum dia cakap kalau nak tau pregnant ke tak tunggu sampai 2 minggu. kadang-kadang ada je orang tak datang perios berbulan-bulan tapi tak pregnant kan?

Day 10th I can't wait anymore. Pegi Watsons beli pregnancy test yang home brand Watsons tu. Just nak buat 1st test dulu. I don't know what happen to me that time tapi I macam kalut during the test. I didn't know I pee a lot or little....and the result lambat gila. The instructions said 2-3 mins tapi I think I'm waited too long takde result keluar. So I guess result error. Bazir duit mek RM 13.90. Terus I buang test tu dalm bin..pastu after few mins tergerak hati nak tengok balik. By the time test tu dah mix ngan sisa dalam tong sampah......haaaa....aku korek tong sampah kooo.....tapi result dia memang error.

Then I said to myself, I sould get Clear Blue! As far as I know, Clear Blue has the most accurate result among all test kits.

"You buat pregnancy test ke?" hubby asked when he saw the kits dalam tong sampah. Kantoi dah.

 "So whats the result?" dengan muka excited kan. "Error" I nodded.

"Takpe. Kan selalu tunggu 2 minggu baru accurate test" he said. Amboi senang la cakap kan.

Right after reaching day 15th, I beli Clear Blue and did the test early in the morning.


See, Clear Blue memang tepat lagikan jitu!!! Kalau dia tulis 3+ dalam Clear Blue means kita preggy 5 weeks +. But I'm in 12 weeks now. Syukur.

During this time first thing that accross my mind, I'm getting fat!! Seriously FAT!

I told hubby yang tak bangun tido lagi tu " Faatih bakal dapat adik.."

"Huuh? ok la tu...." tido balik. aiyyyoo....

We accept the news dengan redha uols. Dah nama rezeki kan. Just think that we are among lucky parents. ada orang bertahun-tahun tak dapat anak apatah lagi kita dah dapat takkan nak tolak kan?

We believe this is the right time since bila baby adik keluar, Faatih dah 2 1/2 years. Like me and my sister, we're 2 years apart.

Dah kata orang anak membawa rezeki. Few weeks after, hubby got job offer. A better one. And now, another better job offer coming in. With better salary, benefits and most important maternity covered! Alhamdulillah. Jimat duit we'ols nak bersalin. :)

Right now I'm learning back the pregnancy information. reading here and there but not as regular as previous. Rasa dulu almost everyday baca pasal preganacy. Nasib baik ada simpan lagi buku masa kat Melbourne dulu. Sangat useful and reminds me of foods I eat beside to keep my diet in a well manner.

Ni pon berat badan naik mendadak sampai midwife kata suh control makan. We're in Malaysia babe! Kedai mana ko tak terjah. Warung mana ko tak makan. 


Allergies? Yes, this this pregnancy brought me to a different level. Tak pernah dulu rasa mual, kali ni sume benda dapat. 

Bak kata hubby "berpakej kali ni pregnancy. Loya, mual, pening, sakit pinggang, sakit kaki, sakit belakang sume ada" Sometimes dia jadi mangsa jadi tukang urut. hehehe

One thing I alah gila, DURIAN!!! Padahal I la hantu durian and I can eat sampai oraang dah berhenti I bole makan lagi. Kali ni bau durian makes me sick! kalau gi Carrefour tu mesti takmo lalu depan durian. macam busuk giler ok! There's one night hubby meet his cousin outside and he back home with the smell I'm so familiar yet I hate it, Durian!! Then I asked,

"Tadi u ada makan durian ke?" 

"Haah. mana u tau?" he surprised.

"I can smell it miles away!"


No, he didn't get goodnight kiss that night.



1 comment:

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)