Si Petite dan Tan Skin Headline Animator

Thursday, January 31, 2008

dvb in Marc Jacobs

Someone did sms me request for below item...



"Marc Jacobs kuakan t-shirt dgn Victoria Beck naked on it. Aku nak tu pls. Retail is 35 pound je.." *Why it can't be in dollar ($)??*

and guess what he got for replied..

"Bole. In return aku nk marc jacobs clutch. Retails usd85." *opsss....its USD168 actually*


I didn't get any replies back after all.

I guess he might be saw this before that...ye ke?



HOT!!!! ^_^

pictures from Perez Hilton and eLuxury

6 comments:

Nadia Dzai said...

He did sms me tooo.. ade jer dier tue laaa.. :p

BETTY A. said...

nadia : ko tau la dia...ade je bende dia nk mintak. tu yg aku reply blk tuh...tros x berani nk jawab..keke

ZACH said...

hello....bkan x brani nak jawab. just meluat2 aku tu dah x boley tahan. x kuasek aku nak layan... anyway, check la my frenstah. lg banyak than that aku nak. ahahaha

BETTY A. said...

zach : hahaha...ko demand..aku pon demand la...btw, aku x rasa baju tu ade jual kat sini sbb butik marc jacobs ade 2 jer kat msia. tu pon bkn ade jual baju pon...hohooh

zach said...

i love u betty.

crash_override said...

ni apa love2 nih.betty tu aku punyer tau