Si Petite dan Tan Skin Headline Animator

Monday, January 7, 2008

Layar Tanchap -> CLEO 50 EB -> A.Fahmi and K.Alice Weds

AMARAN : Bumper Issue Hujung Minggu

Malam Jumaat lepas saya ke Layar Tanchap di S.Alam. Waah...sgt crowded ok! I never expecetd that Tanchap will be like that. Maybe sbb "Orang Spore" di entry bawah. Yes, Imran Ajmain was there. Dia nyanyi 2 lagu : Abang and the hitz Seribu Tahun. Among the performer, I love the girl below, her name is Yuna. She impressed me with her voice and playing guitar.

The night was like a reunited among the retropective of INF,ex-VE's phamilies and others. Kelihatan muka-muka yg familiar seperti Amer ex-Ruffedge mempromosikan ClickAChild, Pot Radiostar,Feroz and Raja from Soul DeNiro dan ramai lagi.

The event has been supported by Sifoo.com and ClickAChild, one of charity board for development of childen in Malaysia. Kira Tanchap pd malam itu "Sambil berhibur sambil menderma". Oh yeah...you'll get ClickAChild button badge if you donated. Dan seperti biasa, bagi INF's yg gila kamera ini, lihat shj aksi-aksi kami di bawah :





The next day I went to The Curve with Zach and Julie. There was nomination day for CLEO 2008 50 Eligible Bachelor and I am the one suggested Zach to fill in the form. Mamat tu mmg semangat jer kalau bab masuk magazine nih! Baru nomination jer. Blom finalized lagi. There will be several "penapisan: by the editor before they being place in the mag. *Sila rujuk gambar di bawah*

And Sunday was a big day for Abg Fahmi and K.Alice. They hitched after a long time relationship. Mereka sgt comel. I bet their kids lagi comel...ehhe dan spt biasa, dgn ada nya kehadiran kami ini, maka gamat la suasana di dewan yg indah lagi permai itu...haha.

Selamat Pengatin Baru buat Abg Fami dan Kak Alice @ Ain...


Bila budak nakal berada di atas pelamin...

Di satu sudut di mana lensa kamera berada.....

Dan gambar kontroversi hujung minggu...jeng..jeng..jeng.....


opsss.....matilah...larrrriiii...........!!!

**pics credit to : Lynnz *sy sudah credit kamu..hahaha*

10 comments:

Nadia Dzai said...

Betty memakai tudung ituwww... ehehe.. ala zack tue.. sebenanye. x sms aku pon nk pegi CLEO tue. *sob

BETTY A. said...

yer...aku sudah pkai....hehe walaupon mcm licin jer sbb asyik nk jatuh tp gue suke! ala..zach tau ko nk g spore..tu yg dia x sms tu...but nantikan hujung bln ini. mkacik julie ajak enjoy! hahaha

Lynn said...

wei amik gambar aku.. credit cepatttt! Hehe...

BETTY A. said...

huk loh....x perasan plak. xpe2 pasnih gue kasik kredit...ngegeehhehe

cek^sou! said...

kurang asam betty.. gambar aku makan biadap pon ade sini.. akakakakaka

Lynn said...

bukan makan beradap ye... makan biadap? akakakakaka!

BETTY A. said...

mana punyer term mkn biadap nih? mesti sbb time nk menyuap tu mulut masing2 penuh...kakakakaka. tp yg pasti mak suke sanggul k.sou. keeelasss nyah!

cek^sou! said...

ahahahahaha.. sape ntah bagi nama makan biadap tu.. sanguul mak?? eeeeeee.. mak tak relaaaaaaaaaaa

BETTY A. said...

ala....nangis2 pon rambut dah jd sanggul...x le nk wat aper..kahkahakahhh....=P

Lynn said...

instead of saying "nasi sudah menjadi bubur", we can now say, "rambut sudah menjadi sanggul" akakakaka!