Si Petite dan Tan Skin Headline Animator

Tuesday, October 28, 2008

Movie : Eagle Eye


Watched the movie yesterday. Well..it's a typical IT+ politics issue for Hollywood movie where the power of technology could manipulate and impact on individual.

Again, Islam being label as "Terrorist". But I loved when the movie present on how the impact when you kill the wrong people. Its how confident you're / are you going to follow your heart in making decision. In this case, the US government are wrong. As a matter of fact, they get paid from what they did. Teknologi itu akhirnya memakan diri sendiri.

I love that "thing" *its kind of huge server* called Aria. The server where all US resident data stored in it. Still, weakness on the HD "brain" la kan? Bila dh corrupted, HD la yg kita cari dulu. Very the basic IT punyer prinsip.

Butttt...the most important, Shia LeBeouf AGAIN, did a great job! Of cos, he's the Hero lah! I did follow him from his past Even Stevens until the last Transformers, Disturbia and Indiana Jones. He'll be a great actor someday.

He's HOT isn't he? *maaf..ini bukan bdk bwh umur yer* no offense k.sou....larrrrikkkkkkk!! Look at his 6 packs..! *pengsan* Hahah well, i did saw it on my lil bro. Asal dia ada sy tak bole ada?????? Pompuan bole ada 6 packs kan????? kan???

p/s: I'm in the midst of sorting Ekin Wedding pictures. We had a great trip to Perak last weekend. Sempat lg g Zara Warehouse Sale tu bila smpi KL. Hahahha...

11 comments:

hilmi said...

apa barang 6 packs....1 packs la..skrg trend 1 packs la...

BETTY A. said...

1 pack yer....lain mcm jerk...:P

hilmi said...

hahah..1 pack tu boyot ler...kuikuikui

BETTY A. said...

tau la...hohooho

Alice said...

hehehhe Betty suka 6 pack yer?

k.alice pg Zara w/hse sale tu ada byk bj yg rosak je agaknye drg main tarik2 baju kot

BETTY A. said...

alice : tak de la..6 packs tu memain jer tp sy sgt suke Shia LeBeouf hahaha

akak pegi gak? tu la bj dua kne pandai pilih la tp still mahal jer. pants giler murah. akak bli tak? mesti abg pahmi bengang tgu...hahahh

Alice said...

Pants mmg murah tapi mana mungkin ada size akak sure dah abis, mmg masih lagi mahal rasanye ... .
Abg pahmi tak bengang sbb kat sblh tu kan ada MPH w/hse sale dia suka laa kalau nak termarah tu terkaver le.

BETTY A. said...

hah yer la..masa tu ada MPH sale tp x sempat pegi...

but k.alice, this week ada Club 21 Sale. Up to 90% kat Bangsa Village 2...Level 3. pegi jgn x pegi..huhuu

Ngahaha said...

nape gambo dia cam nk terlondeh dan menampak kan kemaluan jek? tak geli ke? huhuhu...

BETTY A. said...

geli? x derla sgt kot...selagi x nampak ape. lgpon xder disclaimer x le post gmbr mcm tu..

zach said...

o plis la body dia hot. kalo tant tu dah ko ckp hot, mau body aku beganda² hot, kan?