Si Petite dan Tan Skin Headline Animator

Wednesday, February 25, 2009

Confession of Shopaholic....awwww!

The movie will be out soon...tidak sabar utk menonton nya!! Heheh Isla (tanpa menyebut "s") Fisher seperti sgt sesuai memegang watak tersebut...of cos, wardrobe director harus dipuji dlm citer nih. Tua jer org nya tp taste dia....fuuhh..perfect!

Sgt tak sabar...weeezzz..weeezz....

Marilah gf-gf semua kita nonton ya!!!


Opsss.....saya blom seperti ini lagi........


Permulaan nya baru seperti ini.........
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.


Poyoss je Hahah...this was during Boxing Day at Oz. Time ni baru jer "warm up". Bout 8.30am. I woke up about 6.00am to "crush" the mall beside "cracking" my wallet. ;P

Korang tgk, punyer la kene queue up nak masuk kedai GUESS jer. Tapi GUESS sgt mahal di sini. Not worth to buy. Lgpon Malaysia lg update brg2 dia u'ols!!


This had caused overweight on my luggage. hoho *heels Nadia plg berat* ;P

Well...am not in the mood to wrote an entry actually but the "shopping mood" is in the air.....

I guess the "shopping saga" *waah..mcm Star Wars plak* continues in next 2 weeks.... ;p *kan Julie kan??*






5 comments:

Lil^GriZzLe A said...

shopping saga kt ne lg 2weeks?nk join..ahaha~

Betty A. said...

kat jakarta+bandung ler....heheh dah2 ko dok umah jer study utk final xm...hehehe

Anonymous said...

yee haa..mari2!!! let shop till u drop.. ;) - julie

Nadia Dzai said...

tue laaa.. bershopping tanpaaaa akuuuuuuuuuuuuu nanti kat jkt :p

Betty A. said...

julie : aku harap "drop" jer...tak "terbogel" la...hahaha ;P

nadia : ko pon akan bershopping di uk tanpa kamiiiiiiii!!!! :D