Si Petite dan Tan Skin Headline Animator

Monday, March 30, 2009

Saya Bukan Seorang Shopaholic

Entry shopaholic lagi?

Ya...saya telah berjaya menonton Confession of A Shopaholic sebanyak 2x!

Khamis bersama Nadia *dipaksa menonton midnight...hahahha tipu jer*

Sabtu bersama Intermediate Shopaholic Julie, Shopaholic suam-suam kuku Nadia dan Bakal Shopaholic Ada...*Julie sempat shopping 2 biji kasut 10 minit before movie start*

Tapi kali kedua seperti mau menangis terutama bila part yang Luke tau dia kene tipu.

When the dialogue,

"When I shop, the world gets better but then it never better so I shop again.........."

Tak tahu kenapa tapi ayat tu....hurmm mcm mana eh? Ada some sort of feeling time saya shopping *nak-nak bila time kita swipe credit card....hahahha*


MJ Quilted Bag, Sila beritahu saya beg oren tu beg apa? Anyone?


Miu Miu or Ferragamo? I like!


Filem ni ada sedikit kelainan dari buku sbb diaorg "swipe" watak Becky dengan Luke. Hint : Luke was an American in the book

Tak mau cakap banyak-banyak, sila lah pergi nonton ya!

Saya tidak kisah untuk menonton kali ke-3...heheh


p/s: Julie, ko suka tak idea aku nak buat Warehouse Sales untuk baju-baju ko tu?

Inilah bayangan kasut Julie..jualll..juaaallll!!!!

p/s/s : 2hb April??? Jangannnn perggggiiiiii!!!

9 comments:

Lil^GriZzLe A said...

keinsafan itu hanya sekejap!
aku bercadang menjadi diriku Najihah Bloomwood :P ahaha~
tunggu ajelah aku keje nanti!

Jom! JOm! Mari shopping lagi! habiskan duit semua yang ada..yes! ^_^

ps: jgn sampai ko wat ringtone "This is Maybank caller, don't answer it!" haha~

so she's the rab? said...

eh..mane ade bakal..
tak de2..jgn2..
HARAM...MASYAAALLAH!!
HAAA..taubat lah kamu skalian alam...ituh haram..berdosa...umi tak ajar anak umi berkelakuan begituh...tak da berkat...ba ra kaf ta..barakat...
hahaha!!

Betty A. said...

sis : aku rasa lg sedap nama aku kot..."Betty Bloomwood" :D

setakat nih aku x der ringtone mcm tu lagi yer...harap maklum.

Ada : eceh..ko tgk la nanti...dgn adenye pengaruh "kuasa" Julie... kaf ba ra' kaf alif ta' nun sumer hilang...hahaha

Lil^GriZzLe A said...

ahha! amat2 sesuai! so mari kita jadi Bloomwood's sista! :P

hope so :p sudah, marilah bertaubat dan pergi membeli-belah lagi.

setuju dengan ada. tapi kan bukan kah "ba ra kaf ta" apabila kita membantu para shopper memajukan perniagaan mereka? kah kah~

ps: rugi ko tolak AMEX Gold! kalo tak sah2 aku boley pau ALDO gladiator heels..haha

Nadia Dzai said...

siut je... suam2 kuku ko kate aku.. ahaha... tapi boleh la.. aku mmg dh kene simpan duittttt :p

Anonymous said...

AN American la. a American? Don't they teach grammar at school?

Betty A. said...

gha : AMEX tu utk simpanan masa depan..hahahha

nadia : same la weh,,,aku dh kne banned dr shopping.

anon : ala...terlepas "N" la...lgpon sy failed time amik english dlu..hoohoh

annon2 said...

ade je la english teacher ni mane-mane. ramai betul. ini bukan sekolah nak ikut sangat rules, tak nak bace pegi.

Betty A. said...

annon2 : rilek babe...rilek...takpe..tegur-menegur tu kan perkara yg elok... :) nanti akan ku betul kan grammar error itew ya..!