Si Petite dan Tan Skin Headline Animator

Tuesday, April 14, 2009

Berhujung minggu di rumah

Hujung minggu lepas saya pulang ke kampung. Hanya dua tujuan :

1) Mengahdiri perkahwinan rakan sekolah saya : Aizuddin

2) Meraikan ulang tahun perkahwinan ibu bapa saya *Sayang ayah dan emak!!* ;)

Walaupon saya terlepas konsert adik comel David Archuleta...*kalau ada Nadia mesti dia akan jadi geng saya ke konsert* hhhuhu

Gambar-gambar adik David ada di blog Lynnz....*eeeeiiii..jeles tau!!*

Gambar penulis blog harus letak dulu kan?

Hadiah tu bungkus sendiri tau!

Inilah pengantin nya...Aizudin kawan saya masa sekolah.

Selamat Pengantin Baru untuk Aizudin dan Nabilah ;)

Rakan-rakan sekolah yg lain yg sempat menghadirkan diri.

Yang lain semua bz keje


ex-SMKAS 2001



Cupcakes untuk parents saya. *design sendiri :)*

Saya mahukan yg simple tetapi penuh dgn kasih sayang..ahaksss

Terima kasih pada Pembuat Cupcakes!

Love is in the air....! Weeheee...!!

Dah terlanjur balik rumah tu, maka aktiviti memasak harus dilakukan. Ini adalah percubaan pertama menguli dan "mendesign" karipap. Ini karipap mak saya la yg masak. Kalau saya masak nanti rasa chicken chop pulak! Harap maaf kalau "kelim" karipap tu senget benget. First attempt la katakan...hahah harus cuba lagi utk dapatkan skill yg lagi bagus... ;)


pssttt...dulu Dr. Fazley nak cari isteri yg pandai kelim karipap. Agak-agaknya, wife dia skrg reti buat karipap tak?

ppssttt...Amer Munawer (ex-RE) pon pandai kelim karipap tau! *setelah menonton rancangan masak bersama Sheila Rusly*


Photographer (kecuali gambar cupcakes dan karipap) : Gha


p/s: Tahun ni ramai yg "mendirikan masjid". Rasa-rasanya, haruskah saya menempah baju untuk setiap majlis kahwin?? Takkan nak pakai baju yg sama je kan?? Huhuu....








7 comments:

Roo said...

cupcakes buat sendiri ke?

pehhh terliur ;Z

Lynn said...

ur kebaya so nice!

Jismin Yusoff said...

i second ur notion of new outfit for every kenduri

tgk koleksi gambar pegi org kawen aku, asek2 baju sama jek. cmne? huhu. x glamer ai.

Betty A. said...

roo : tak..tempah ngn member..hooh buat sdri tak mampu la...

lynnz : thanks lynnz..tu baju konvo 2 tahun lepas...haha ketinggalan kan? ;P

jis : btol2...nanti kat semua gmbr outfit sama jer...maka haruslah buat baju every wedding kan? *matilah la uols*

Nadia Dzai said...

sile la tempah utk diri sendiri punye kawen juge!!!

Betty A. said...

nadia : huh?? eh...ape plak ko nih...takpe2...baju utk ko nyer kawen akan ku tempah 3 pasang...hahaha amacam?

Lil^GriZzLe A said...

kebaya dua tahun lepas itu masih nampak cantik akibat efek dari gambar oleh pohotgrapher agak bertauliah..haha~

ps: thanx for the credits..haha