Si Petite dan Tan Skin Headline Animator

Monday, May 11, 2009

Apa Korang Rasa??

Pada asalnya, aku baca blog Vernon aka Mr Manager.
Then terbaca kepada Si Pembawa video ini adielokman.blogspot.com

Korang tonton la...

Sure lepas ni korang takmo makan Chilis/Tony Romas/Itallianes hatta Bubba Gump sekalipun.



Masa aku tonton video nih...mcm ternganga kejap...
Pastu selalu pikir kdg2 aku makan tak habis. Saya suka makan, tak kira mahal ke murah ke tapi kalau kedai blkg kedai yg tepi longkong tu mcm takmo la.

Bersykurlah kita dikurniakan hidup yg elok, pekerjaan yg sempurna, family yg sayang dan sentiasa ada bersama kita dikala kita susah.


eerrrrkk..perut saya lapa....

6 comments:

Nadia Dzai said...

nie mcm bukan mesia je. eh sile la beruse menacarik duit. mcm gagah perkase je bapak dier tue. i mean, dr carik2 tong sampah, baikla die pegi menanam sayur ke ape ke.. masak :p

Betty A. said...

nadia : rasanya kat filipina kot...agaknya tanah umah dia xsubur nak tanam sayur kot hoohoho

jules said...

ish...tak sanggup den nak nengok..tak kene penyakit ke dorang ni..takot2....

Rab said...

bubba gump sucks!
tak menaikkan nafsu lansung..
hehe!

Betty A. said...

julie : tu la..x de plak depa kne penyakit kan..antibodi kuat kot...hoohoh

rab : haa yer ker? tu ha...kakak sedara ko yg nk mkn sgt bubba gump!! ;p

hilmi said...

Insaf2 lah...bukan semua org bernasib baik mcm kiter....huhuhu