Si Petite dan Tan Skin Headline Animator

Wednesday, June 10, 2009

iPhone 2G / iPhone 3GS

Baru la iPhone 3G sampai Malaysia (sign up by using Maxis plan)

Dah keluar iPhone 3G S.

iPhone lama terus dropped harga jd USD 99! Gilossss...*thanks Lynn for the info*

Mesti lepas ni Maxis keluar Plan baru pulak.

Siapa penah tgk iPhone China? Sy nampak kat kedai phone hari tu. Then ada pulak officemate bawak. Sebijik. Cuma dia kecik sikit and application tak la secanggih iPhone. But trully bole touch screen sume tau! RM450. Tabik sama *PRC la!!!

Haih...teknologi..teknologi...


pssst Zach, nasib baik ko tak sign up Maxis plan hari tu.....


PRC - People Republic of China

7 comments:

Lil^GriZzLe A said...

IPhone 3G S ada features ape? dengan blackberry baru mana canggih?

Lynn said...
This comment has been removed by the author.
Lynn said...

my colleague was complaining pakej Maxis for iPhone mahal. his first month bill, was more than RM1,000!

sebab tu all these while my phone line is basic, MMS pun takde. Kalau data semua masuk, sure tinggi my phone bill. now averaging about RM50 je muahaha

Betty A. said...

gha : bole amik video eitehr landscape or potrait.

dr segi graphics..iPhone menang aaa...


lynnz : yer ker? bnyk giler ok..kalau i dh terpengsan jugak kat situ. mesti bnyk application dia guna kan....

me also basic jer...asal bole dgr lagu, ade true tones, mms,sms, video call n call sudaahh...internet g kat pc. hahaha

Lynn said...

tak, package dia mmg camtu. I think he took the RM350 package or something, pastu add on lagi with his calls and usage.

I don't even have video call and MMS! calls and SMS only. plus normal stuff phones can do yg takde kena mengena dgn network like music, true tones etc hehe

PeachesNCreamz said...

hehehe..
actually bley je nak block bile sampai the desired amount..

Telco ni mmg ade hidden charges yg kena dig out baru tau...mcm Fair Usage Policy, hidden charges..

mcm kawan Lynn tu..i rasa dia tak off the auto updates of applications..my friend dulu pon gitu gakks..tetiba je bebulan kena rm500-600...rupaya applications auto update bile connected to the internet..

Iphone 3.0 ni bukan beza sangat pon..takyah beli phone baru..bley update firmware je..huhuhu

Betty A. said...

mcm tu eyh pz...?

yg pasti sy tidak akan menghabiskan duit utk bli telefon baru... ;P *pelokek*