Si Petite dan Tan Skin Headline Animator

Monday, June 15, 2009

DANG!!!


Look at what happened to my car during last Friday night.
Kejadian yg "kurang sengaja". I was about to parked my car and suddenly the person in car beside me opened his door.

Budak-budak jer. At first takut jugak sbb saya sorang pompuan and dia ramai-ramai.

Then bila dia panggil parents dia and kawan-kawan saya dtg, so things settled that time jugak.
We agreed to pay by own.

Td dah hantar my car gi ketuk and cat balik. Thanks God I lived in Port Klang. Important for women, carik kawan lelaki yg knal tokey mekanik/tokey cat mane2. Senang....dapat murah ;)

So ptg ni kete saya siap. weeheeee......

Note pd diri sendiri, bwk kete hati-hati. =) *"poket" berlubang lagi* uhuksss...


Teringat berlari-lari anak dgn Nadia dlm Sunway aritu. Semata-mata nak kejar time tgk movie yg kami amik berderet-deret. 17 Again : 5.00-6.45pm ; Angels and Demons : 6.30-9.00pm. Ok..ok..takda kene-mengena ngan citer di atas heheheh

Hey...Zac Efron sgt HOT ke? 6 paxes uuuuuu!!!

3 comments:

Nadia Dzai said...

ahahaha.. mmg stret muvi, nxt time boleh buat lg! khatam kan satu hari.. ehehe..

ye laaaa aku pon sgt suka dia mase tue :D zac!

aku pon lubang purse, ye la.. ganti brake pad kete :p

Lil^GriZzLe A said...

What The fish! tapi bagus gak, kalo tak takdela duit ko asik melabur kat pavillion je! haha

Betty A. said...

nadia : tau x per...lepas nih bnyk citer best kuar...

al-maklum lah...kite nih "mane ade bf" ;p

gha : hoh...aku melabur ade return la.... ;p