Si Petite dan Tan Skin Headline Animator

Tuesday, September 8, 2009

Ekspresi La Bodega, Pavilion

Sabtu lalu, Si Petite dan kawan-kawan berbuka puasa di La Bodega, Pavilion setelah "frust" Hard Rock penuh (full book sejak Rabu ok!). Kerana tidak mahu memperjudikan perut kami, maka La Bodga menjadi pilihan. Cewaahhh...

Cuma kali ni, saya tayang gambar muka mereka yg berbuka puasa. Ekspresi itu lebih bagus dari gambar makanan. Nanti jatuh hukum makruh pulak korang jd lapa. (ustaz mana ajar tak taulah)




Julie. Tudung baru beli 2 jam sebelum pakai.


Shook.Budget model jam Fossil.


Aaron.Kaki Gossip semelaya. Sumer citer artis dia tau!


Nadia. Nak tayang "mata" baru. ;p

Seth. Dia akan memounyai sebuah basikal putih! Wohoo!

Azri. Mata ko nih kecik sgt adik! *Nadia keep pronouce his name as "Azli"*.


Tak sabar la tuh!


Of cos...Tuan Blog Kedaung kene la ada



------------------------------------------------------------

Ni la yg saya makan. Linguini Alfredo dan Bavaria.
Saya tidak paham apa rasionalnya meletakkan Bavaria dalam gelas beer walhal ia bukan la beer.
**Bavaria 100% Non-Alcohol (sama spt Barbican)


Tapi yg tak best ialah waiter yg melayan kami. Muka dia masa layan mcm Hijdgdnehklerf. Serius. Korang boleh tanya kawan-kawan saya yg lain. He's not Malay nor Chinese. So you guys bole tau la sape kan. I mean c'mon la, customer akan tanya "ini makanan ape....buat dr apa..mcm mana" tapi muka ko mmg mcm hampes kan. Mungkin PMS kot. Lepas tu bila serve alas gelas main baling2 jer tiap sorang. Waah..suka hati ko yer.

Meja kami paling ramai (7 orang) dan kami membawa keuntungan kpd kedai ko bekerja nearly RM400. Siap 20% service charge tapi ko layan mcm hampeh!

Lepas ni aku makan Tony Romas lagi bagus! Service pon terbaik!!








3 comments:

hilmi said...

Bukak kat rumah mkn masakan mak lg sedap...mak layan pun best...leh pakai kain pelikat...perut tak ketat...makan takyah cover...pastu semua nya ditanggung free dan halal..kua kua kua

:: vErde+hAzizi :: said...

owhhhhhhh...ur skin sangat flawless! drolllllllllllll

Betty A. said...

hilmi : masalahnyer...mak pon trn kl...tp sy dh buka ngn masakan mak aritu...yummm yummmmm...jgn jeles!

verde : hahaha thanks babe...tp ada bekas pimples la...mencik!!