Si Petite dan Tan Skin Headline Animator

Thursday, September 9, 2010

Salam Aidilfitri dari Perantauan....


Saya, Si Petite Betty dan suami ingin mengucapkan Selamat hari Raya Aidilfitri, Maaf Zahir dan Bati pada pembaca blog *kalau ada la* jika terkasar bahasa dalam blog ni ke atau ada entry yang menyinggung sesiapa. Ai tak ngumpat kan u'ols!! kekadang jer terlaser sket.

Malam tadi tengah I masak rendang 4 kg tapi ai masak 2 kg n simpan dalam fridge dulu,
*Ai masak awal sebab next 2 malam ai kena masak kat umah orang plak so takut tak sempat*
laki ai pon tanya la....

H : Sayang......u nak balik raya kat Malaysia ke?? Sian u kena raya sorang2 Jumaat nanti *laki ai keja Jumaat*. Sempat lagi ni nak balik...kira pagi raya la u sampai...heheh

B : Hukloh u ni ngade tau....kalau I nak balik, mesti la I balik saing Farid *kawan laki ai yg balik Malaysia khamis lepas* takpe la..this year, kita raya sini...kalau agak2 I melalak tu, alamat next year, kena la balik..heheh

Tu la...1st time ni ai raya jauh dari family. Serius ai macam rindu suasana raya kat Malaysia. Nak buat camner, bukan kami tak bole balik, tapi visa ai sekarang tak bagi I keluar sampai bulan 3. 

InsyaAllah, by next year I harap dapat raya Malaysia, lagipon nak bawak baby ai balik tunjuk kg jugak. Nanti  baby ai dok tengok mat salleh lupa daratan plak dia...hehehhe

siapa2 yg baru nak balik kg malam ni tu, hati-hati memandu dijalan raya. Ni asal raya, mesti accident kan..pelik btol. Speeding tu speeeding la jugak Tapi check condition kereta dulu. I pon dlu kalau balik raya, speeding gak!!! Hikssss

Selamat Hari Raya korang!!!!



3 comments:

Lynn said...

Selamat Hari Raya! =)

SiGedikDariScotland said...

Selamat hari Raya :) tahun depan ko kena balik, boleh amik gambar potret family and baby! hehe.

Betty A. said...

lynn : Selamat Hari Raya too ;)

gha : ehh harusss...ko la kne blikan anak aku baju raya hiksss