Si Petite dan Tan Skin Headline Animator

Wednesday, June 22, 2011

Wednesday Words : Kentut In Public

Hari tu kami pergi Ikea. Semangat ni bawak Faatih jalan-jalan tengok Ikea. Nak bagitau ni la tempat favorite ibu dia kan disamping meatballs *Meatballs halal hokeh!*

Since kami ni bawak stroller jadi, nak naik Showroom tu harus guna lift kan. lift yang besar kat sebelah tangga tuh....

And dalam lift tu ramailah ibu bapa yang bawak stroller naik sekali. Memang lift tu full with babies, strollers and parents jer. Ada la dalam 5 babies kan dalam tu.

Tiiinggg!!!

Lift sampai atas. Tiba-tiba........

Ppppprrrrrrroooooootttttttttttt....................................

Ada orang kentut ok! Maka masing-masing memandang dengan muka "Siapa la yang kentut kuat sangat ni?"

Dan adalah orang tu......memang je dia buat muka "selamba derk" je sambil isap jari. Guess who?

FAATIH ok!!!!!!! *Malu I...tutup muka*

Semua orang dalam lift tu memang jer gelak. Dah la ada "baby girlfriend" pakai Buzz warna merah dok sebelah.

#failngorat


p/s : Sib baik yang kentut baby, kalau mak pak yang kentut???

4 comments:

.Najihah A. said...

Faatih memang kalau kentut kalah orang tua bunyinya! Tak sanggup mak ngah nak dengar lagi! :P

Alice said...

Adoii k.alice tak tahan tergelak sorang2 dpn PC nih. Lawak laa Faatih nih .. mesti comel muka dia lega lepas kentut tu. :D

Betty A. said...

Gha : ko pnah dgr kan???? Hahahahah sib baik tak berbau ;p

Betty A. said...

K.Alice : mmg je muka dia selamba like nothing happen.....sambil geget mainan.