Si Petite dan Tan Skin Headline Animator

Wednesday, October 8, 2008

Ape kes?

Huaaarghhhh...busan giler!
Ngantuk pon ader -_-
Ni la keadaan kalau cuti raya, keje pas raya melambak tak hengat.
Keje aku tak siap sbb kne tgu keje org lain dlu siap..aaihh
Ni yg nk hangin kalau staff cuti tapi before cuti tu tak siapkan keje diaorg..
pastu buat org lain merana...argh!

*emo kejap*

Semlm dlm kete otw p ofis, dgr Mix.Fm.
Diaorg diskus topis psl perempuan.

Let's say the girl ada everything : she can cooks, rich, pandai layan lelaki, lemah lembut lagi gemalai kire perfect la dr segi mental & batin *ehem*

One thing yg kurang is fizikal...i mean..muka ok but the title says "she's not that HOT" or "kurang menarik dimata lelaki sekalian"..hurmmm

so they ask guys la..of cos kan? Takkan dituju pd perempuan plak. *nanti kne gelar les*bian plak* ape kes?

And there's one guy called ckp dia mmg mementingkan fizikal je...kire pompuan tu kalau ada segala tp tak HOT tak ok la utk dia? Ceeh...aku mcm kalau tau lelaki tu sape..nak kne panahan petir sang kelembai jer..*wahh..ter"emo" plak* I mean wth kan?

Aku rasa yg tak cantik pon skrg bole jd cantik dgn teknologi yg ada, yg gemuk bole jd kurus. Nak kurus jd gemuk pon bole. Jadi ape lah sgt physical tu kan?

Botox+plastic surgery+cellulite theraphy+laser = Jessica Alba! hahahahah

Sedangkan "Ugly Betty" pon bole jd lawa (real life). She's even got Henry Grubstick yg comel walaupon nerd.

Abistu kalau guy tu seorang "geeky" haruskah wanita pon buat bende yg sama?

I mean, guy tu ada education, kaya tp fizikal kureng...korang rasa pompuan akan berperasaan yg sama ker? Bawaklah lelaki tu BMW 5 Series, Ferrari atau Hummer sekalipon...im sure buruk mane lelaki tu, pompuan pon nak kan? *ni no offense yer* kan?

asal aku emo sgt arinih? ape kes?

Kami tak HOT...kami CCOOOOOOOLLLLLLLLLLLLL!!!

4 comments:

ain fadzal said...

cerita pasal kelembai, teringat zaman skolah dulu.

muakakaka~

BETTY A. said...

hahhaha...rindu giler smkas ok! agaknyer mcm mana la smkas skrg..

cek^sou! said...

i feel yewwwwwwwwww~~~~

BETTY A. said...

jjjeeeaaahhhh......!!!~~~