Si Petite dan Tan Skin Headline Animator

Monday, May 4, 2009

Hujung Minggu Punya Cerita - Random

Aha...at last dpt cuti lama blk kg....! Weehee...


KL sesak giler. Ramai keluar blk kg. Seperti biasa, jam dari Seremban smpi Senawang.


Ada 2 kenduri kawin kene attend *musim org kawin tahun nih*
but happy dpt jumpe cousins yg lama nggak ketemu


1 family day *kenal sedara-mara*


Aaa...Tomok menang OIAM. Bagus-bagus. Tapi saya lebih suka lagu Esther. Tapi Tomok bnyk improvement *eeh..tetiba mcm minat Tomok..bole ker?*


Hari Sabtu hari perebutan tgk tv antara AF, EPL dan AIM. Pening kepala kejap alih2. Sib baik takda raksasa Gorgon muncul hahahha *saya request utk beli tv lagi satu plzzzz...*:



-MU menang *ni pon ayah mcm merajuk jer sbb xdpt tgk full game* hohoohoho

-Siti,Hujan,Misha Omar,Aizat menang. Paling penting emcee best! Malique still tak tunjuk muka.

-AF sgt drama ok! Pehal tetiba AFMasuk? *nak masuk kan Aril la tu* tak puas hati. Tolong lah! muka "Principal Tiara" sgt drama ok! Semua drama! Fake fake!


Balik semlm pon jam jugak. Padahal accident lorong sebelah tapi jam..mak aaihhhh.


Kaki tangan still lenguh lagi. Nasib baik kete auto. Hahah....


And lastly.....







Thanks Kakak Nadia sbb kene pikul benda nih.


And thanks banyak-banyak kat mak mertua...oppssss future monther-in-law krn membelanja bakal menantu anda yg baik ini....hiksssss. Sayang mama...!! Saya tau, saya mmg seorang menantu yg baik kan? *sila gelak ok!* eh...saya pon sayang awak jugak Hilmi!

7 comments:

along said...

Jam area tol seremban senawang paling teruk agaknya cuti neh.

Umi Along merajuk gila sebab nak tengok AF siap declare dia yang bayar astro bulan-bulan ha ha.

Anyways, AFMASUK adalah sangat bullshit. Nampak sangat drama gile. EEE nyampah.

Tapi tomok, saya telah dimomokkannnnnnn sukanyaaaaaa diaa.
YANG SEKARANG LAH.

haha.

:: vErde+hAzizi :: said...

owhhhhh...ini la salah satue nye tuan empunye LV itew...hehehhehe

classic choice babe ;)
enjoy ur new acquisition!

Nadia Dzai said...

heaven yang dlm beg kertas itu :p

Betty A. said...

along : ala..yg accident nye sebelah sana, yg jam sebelah sini..benci btol!

kita gunakan alasan AF ada ulangan tp AIM takde...tetap tidak berjaya. mmg mengada pon nak AFMasuk..banned AFMasuk beramai-ramaaaiiiii...!!

haha...zaman skolah tak minat Tomok tp skrg....sudah jatuh chenta! ;p *bluekk kan diri sdri*

verde : hehehe thanks babe..luv it. tp i nak la yg speedy ostrich tu..ahakss.. ;p

nadia : yer...sgt heaven! mungkin akan kirim lg di masa akan dtg...hiksss... :D

Qilah said...

alaaa menarik nya dlm paperbag tu!! i nak jugakkk..hehe kene paw my dad nie.. tcare dear!

Betty A. said...

heheh...mmg menarik. ;D paw phalinn...ahakss...u take care too!

Lil^GriZzLe A said...

kamu sudah LV..saye?Paris Hilton boleh kah? uhuhu~

tu la..dulu zaman skola aku minat tomok sume org kutuk, skg sume kena badi..kah kah

AF mmmg drama, kalo tak bukan AF lah..ape pun AFMASUK Aril dah >50% sape nak jawab??