Si Petite dan Tan Skin Headline Animator

Tuesday, October 27, 2009

Mari Belajar Melukis



Kalau lah designer nampak lukisan I ni, mau kene sebat and disuruhnya I blaja Pendidikan Seni Tahap 1 hahhaha...kalau suruh menaip berapa perkataan 1 minit tanpa melihat keyboard I bole buat tp kalau suruh melukis.....hambik ko lukisan mcm haper.

Design baju ni saje je utk engagement nanti...time bosan-bosan kat opis I ske lukis kat sketch book (buat buat kerja / baca report branch) wth....Time skolah-skolah ada la cikgu suh lukis banner hari guru. Cun jer I lukis gambar budak perempuan pkai tudung *yg ditiru dari Malajah Ujang* Hello....kartun majalah Ujang sgt bagus utk starting melukis kartun ok!* eh...mmg la Majalah Ujang tu majalah kartun, takkan majalah masakan plak kan....

Sbnrnyer lately ni bz tahap cipan....dgn office lg...course lg....

Ingt nk bukak blog khas utk wedding reference tp blog sendiri tak ber-update *ada hati* then nak reka jewellery line sendiri lg....

Jewellery line?? Tunnnggggggguuuuuu...........................




7 comments:

Ms AiReEn MoHd said...

amboi sgt bijak ko melukis tu betty...ade gaya...ko mmg semangat kan...tgk nadia satu persatu die hapdet hah...ko silakan cepat...julie tu menyusul tu nanti

Layar Melayu said...

Design la baju i skali

Betty A. said...

eryn : ala..dia dh nk kawin...aku br nk engage...so slow2 dlu la ;p

layar melayu : u laki ke pompuan?

Miszunderstood said...
This comment has been removed by the author.
Miszunderstood said...

ko x tgk haku lukih betty.
kompom ko nanges.
tailor tgk pon pisat2 mata dia nengok, hape ke menda la customer aku ni lukih.

btw, design itu cantek.
i like.
kamu xmo buat dress kah?
i mean maxi.
cantik jugak.
i hv one in mind, tgh dok aim bile next kazen kawen.
bole direalisasikan bila appointed as emcee nanti. hikhik.
-jis-

Betty A. said...

jis - memula sy bg gmbr baju tu amik dr net...pastu tailor tu tgk tros x buat dia kata susah.

last2 aku lukis n explain br dia paham...hahah

dress is something yg mmg sy nk buat tp....sy mxm terlalu rendah utk dress lgpon lps tu x tau nk pkai g mana..

jis x pe la..slalu jd mc... :D

Miszunderstood said...

sila pakai pegi majlis kawen di waktu malam. feeling2 award gitu.

contoh paling baik adalah majlis saya nanti.

cumanya tatau bila & dgn siapa je. ekekeke.